Κ. Μητσοτακης, ένας αδίστακτος πολιτικός απατεώνας: Τι ψέματα είπε πάλι ο… στόμας του, που λέμε και στην Κρήτη!

Πω πω, και τι δε φαντάστηκε με το νου του ο γόνος του Μητσοτακέικου που κάνει τον πρωθυπουργό, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα λίγων και κολλητών! Τι δεν είπε ο στόμας του, όπως το λέμε στην Κρήτη, από το Κηποθέατρο όπου έκανε την κεντρική προεκλογική (!) συγκέντρωση της ΝΔ!

Δείτε:

Ηράκλειο: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Όαση των 1.200 θέσεων – Θέλει να κάνει την Κρήτη… γαλάζια! (βίντεο)

“Ρεσιτάλ ψεύδους και εμπαιγμού Μητσοτάκη από το Ηράκλειο”

Καταρχάς ο άνθρωπος ξεκίνησε με ένα τερατώδες ψέμα: “Αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που έχει γίνει στην Κρήτη εδώ και πολύ καιρό”! Προσέξτε, πρώτη φορά σε προεκλογική περίοδο υποψήφιος πρωθυπουργός κάνει συγκέντρωση σε κλειστό και ελεγχόμενο χώρο όπως το κηποθέατρο “Καζαντζάκη”, το οποίο, σύμφωνα με τον δήμο Ηρακλείου, χωράει μάξιμουμ 1.200 ανθρώπους. Κι έρχεται ο Μητσοτάκης να μας πει ότι εκεί μέσα έκανε τη “μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση” των πολλών τελευταίων χρόνων στην Κρήτη!

Επειδή αναπαράγεται ακόμα η είδηση ότι και ο Τσίπρας έκανε συγκέντρωση στο Κηποθέατρο, ας ξεκαθαρίσουμε ότι όντως έκανε ανοικτή κομματική σύσκεψη τον Ιούνιο του 2013. Όμως δεν ήταν προεκλογική ομιλία. Ήταν κομματική συνάντηση με αντικείμενο τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα. Και γέμισε το κηποθέατρο, με πολλούς όρθιους, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία εκείνης της ημέρας.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας , χαιρετάει τον κόσμο κατά την άφιξή του και λίγο πριν την ομιλία του σε ανοιχτή συγκέντρωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ηρακλείου, στο Κηποθέατρο «Νικος Καζαντζάκης», στο Ηράκλειο, Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ε, αφού τόλμησε να πει λοιπόν αυτό, ότι στην Όαση είναι ποτέ δυνατό να κάνει κάποιος τη μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση της Κρήτης, είναι για όλα ικανός!

Ένας αδίστακτος πολιτικός απατεώνας, που κέρδισε τις εκλογές το 2019 με ψέματα και πατώντας πάνω στις σορούς των ανθρώπων…

Το ίδιο έκανε και χθες βράδυ.

Μας είπε ότι ο ΒΟΑΚ ξεκίνησε! Πού πότε και πώς, δε μας είπε!

Μας είπε για… 480 έργα κόστους 7,7, δισ. ευρώ, που γίνονται στην Κρήτη! Να μας τα πει να πάμε να τα δούμε!

Μας είπε ότι αναβαθμίζεται το λιμάνι Ηρακλείου, αλλά δε μας είπε ότι ήδη προχώρησε η παραχώρησή του σε ιδιώτη, άρα κάνει το λιμάνι ιδιωτική υποδομή!

Μας είπε ότι γίνεται το αεροδρόμιο στο Καστέλι και είναι περήφανος. Συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί με το έργο, δε μας είπε ότι το ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Δε θυμήθηκε επίσης να μας πει ότι τα καλώδια της ηλεκτρικής διασύνδεσης τα ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Δε μας εξήγησε πώς το σημερινό αεροδρόμιο επιστρέφει στην τοπική κοινωνία, για να το μάθουμε κι εμείς. Εκτός κι αν η “ιδέα Αυγενάκη” για… πίστα μότο κρος είναι επιστροφή στην κοινωνία…

Δε βρήκε ούτε λέξη να πει για τους σεισμόπληκτους που τους ξέχασε…

Θα μπορούσαμε να γράφουμε για τα ψέματα και τις παραλείψεις μιας μόνο ομιλίας Μητσοτάκη χιλιάδες ακόμα λέξεις.

Αλλά μια τελευταία: Τα νοσοκομεία καταρρέουν, άνθρωποι πεθαίνουν στα ράντζα κι αυτός μας είπε ότι έκανε 18.000 προσλήψεις γιατρών!

Ε, πραγματικά ως εδώ κύριε Μητσοτάκη!

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί